divendres, 20 de setembre del 2013

Resum de les últimes actuacions de la CPP

Reunió de la coordinadora amb el batle de Sta. Eulalia:


Dimecres, 18 de setembre, després de la concentració, l'alcalde de Sta. Eulalia ens va convidar a reunir-nos membres de tota la comunitat educativa amb ell. En aquesta reunió es va transmetre el següent:

- Volem que des de l'Ajuntament es demani i es pressioni perquè la Conselleria d'Educació s'assegui a negociar.
- Volem que a aquesta taula de negociació s'assegui tota la comunitat educativa: membres dels sindicats, un representant de l'assemblea de docents de cada illa, representats de les Apimes i de les associacions d'estudiants.
- Volem que a aquesta taula es treballi damunt els 10 objectius que perseguim per arribar a un consens.
- Volem que es posicionin de forma pública davant de les declaracions de Camps.


L'alcalde es va comprometre a transmetre les nostres demandes a la Conselleria d'Educació. En referència a la última demanda va contestar "si s'insulta s'ha de demanar disculpes"

Una mare va comentar que sempre s'ha de consultar als professionals de la matèria, que en aquest cas som el professorat.
Per últim, la presidenta de la FAPA va explicar-li els motius pels quals les associacions de pares varen canviar la seva postura respecte a la nostra vaga.

Reunió de la Coordinadora amb l'alcaldessa de St. Josep:
Des de la Coordinadora se li han demanat dos coses: que es posicionin i que demanin diàleg als responsables. Després hem explicat a la batlessa què era el TIL, perquè exactament no ho sabia. Ens han donat la raó en què l'aplicació no és l'adequada. També s'ha parlat d'altres reivindicacions, sobretot dels programes per alumnes NEE. Han dit que, quan el consell escolar municipal es va pronunciar en contra del TIL, no varen rebre resposta de la Conselleria. 



Sol·licitud al Consell per a participar en el ple de  dia 20:


Dijous 19 de setembre dos companys de la coordinadora de professorat preocupat van acudir al Consell Insular per sol·licitar tenir veu al ple de dia 20. Se'ls ha informat que estaven fora de termini per aquesta sol·licitud. Així les coses, hem demanat parlar amb el president, qui ha accedit a reunir-se amb nosaltres, conjuntament amb la Delegada d'Educació. 
S'han explicat les nostres reivindicacions i la necessitat de diàleg, i el president ha accedit, com a mesura excepcional justificada per la fortalesa demostrada i el punt crític al qual hem arribat, a donar-nos veu en el ple del Consell de divendres.

Telefonada i reunió amb la Delegada d'Educació:

Sobre les 14:00 hores ens va telefonar la Delegada d'Educació per concertar una reunió. Per tant, divendres les 20:00 hores ens reunirem amb una comissió d'educació del PP.


PAREIX QUE COMENCEN A ESCOLTAR-NOS 


ÀNIM I MOLTA FORÇA!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada