diumenge, 5 de gener del 2014

Paraules d'un company

Així ens parla en Rubén, company de l'EOI:

Benvolguts companys,

Per començar l'any, vull demanar-vos que continueu implicant-vos amb aquest moviment educatiu i solidari que hem engegat. Haurem de fer un esforç més durant els propers mesos perquè poden ser decisius. Els indicadors van destapant els nyaps del model educatiu d'aquest govern; s'acosten eleccions europees, i tenim els pares i l'opinió pública força al nostre costat. Si juguem bé les nostres cartes, amb intel·ligència, serenor i perseverància, tot això pot ser un gran èxit, no tan sols nostre, sinó de l'alumnat, dels pares i de l'educació pública.

Com heu pogut veure, els nostres companys i representants de les diverses comissions i de l'Assemblea de Docents no han parat durant tot el Nadal. I ara de nou ens toca correspondre. Per això apel a la vostra responsabilitat, dignitat i compromís, i us deman que secundeu la convocatòria de vaga de dia 7. Com sabeu, han obert un expedient disciplinari al company Jaume March, company director de l'IES Marratxí amb més de vint anys d'experiència com a director d'un dels instituts públics amb major èxit de resultats i de valoració positiva en l'informe "TREPITJA" (he he) . La denúncia, segons sembla, poc fonamentada d'una alumna i clarament interessada ha estat l'excusa de Conselleria per fer-ho, i a més amb nocturnitat i traïdoria.

Un dels punts importants de les nostres reivindicacions era la retirada dels expedients dels directors de Maó i de la paralització de qualsevol intent d'obrir-ne cap nou relacionat amb el conflicte. Idò ja veieu com se les gasta el govern. No ens sorprèn ni ens ve de nou, però els hem de respondre amb fermesa, no pensin ara, a més, que els tenim por. NO FAREM FEINA AMB POR! NOVA JORNADA DE VAGA EL 7 DE GENER!

Potser alguns de vosaltres penseu que no cal implicar-se tant, que això és una lluita perduda i etc. No m'agrada gens haver de posicionar-me tan clarament, ni haver de mostrar-me tan combatiu cap al meu propi govern i les seues polítiques. Ja m'agradaria destinar el  temps a les meues coses, que us ben assegur m'interessen molt més que no dedicar, perdre!, les meues energies a posar fre a tanta barbaritat i despropòsit. No hi ha res més poc gratificant que haver de lluitar contra l'estupidesa, però quan l'estupidesa és qui governa... Ens ha tocat viure-ho i patir-ho, no hi ha més. I només desitj que acabi aviat i que en sortim reforçats com a col·lectiu i a com a companys, com a poble i com a societat.

Anem-hi tots junts, idò! Amb fermesa i il·lusió, perseverància i serenor, intel·ligència i convicció. Passi el que passi, acabi com acabi, ja hem fet una gran inversió de futur per l'educació pública, per la nostra societat i pel nostre col·lectiu docent.

Salut i molta força!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada