dimarts, 27 de setembre del 2016

CONCENTRACIÓ VERDA A S'ALAMERA

Us anunciam que el proper dijous, a partir de les 19h, a S'Alamera d'Eivissa (Vara de Rey) hem convocat una concentració del professorat, tal i com acordarem a la darrera assemblea de docents, en protesta pels següents aspectes:
- La deixadesa històrica en infraestructures i manteniment de les mateixes per part de la Conselleria d'Educació en els diferents governs.
- La mancança de planificació, que ha fet que les ràtios sobrepassin els límits permesos i que s'hagin d'habilitar aules o barracons per donar cabuda a tot l'alumnat.
- La manca de professorat de suport i d'ATEs que provoca una mala atenció en l'alumnat NEE, provocant un greuge comparatiu just en aquells que més ho necessiten.
- La necessitat d'augment de professorat, ja que amb l'augment de ràtios i d'aules, només amb una contractació superior de docents es podrà pal·liar les necessitats als centres.
Per tot això, reivindicarem:
- Uns pressuposts que augmentin en quantitat els del curs passat, però que sobretot tinguin a Eivissa com la seua prioritat. La situació és urgent i no podem ajornar aquesta prioritat absoluta ni un segon més.
- Un diàleg real. No el que hem tingut fins el moment, on tenim una Conselleria que continua establint normatives de forma unilateral. El canvi de tarannà tant anunciat només ha quedat en focs d'artifici, ja que veiem que se segueix actuant des de la falta de comunicació amb la comunitat educativa.
PER TOT AIXÒ, DIJOUS 29, 19h, S'ALAMERA, TOTHOM DE VERD, PER UNA EDUCACIÓ DE QUALITAT.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada