dimecres, 25 de desembre del 2013

TOTS PLEGATS, COM DES DEL PRINCIPI

L’assemblea de Mallorca ha decidit fer vaga el dia 7 de gener en rebuig a l’expedient al director de l’IES Marratxí, Jaume March. L’expedient es va fer públic l’últim dia lectiu de l’any.

Companys, la solidaritat i la unió són la nostra força. L’atac a un de nosaltres és l’atac a tots, la Conselleria amenaça amb 30 expedients més, no podem deixar aquest mesura sense resposta. La reacció dels companys de Mallorca serà contundent el dia 7, no podem ni devem deixar-los sols. 

Són vacances, però no podem mirar cap a un altre costat mentre expedienten a un altre company. La nostra resposta és important si volem ser tinguts en compte, hem d’aconseguir aturar aquesta bogeria i ara és el moment. 

 L’assemblea d’Eivissa va acordar reactivar la vaga si hi havia un company més expedientat. Respondre de manera clara i contundent el dia 7 no és només una qüestió de credibilitat en front la repressió d’una conselleria que ha perdut, ja fa temps, la raó. La força de la solidaritat ens ha de tornar a unir. 

Tots som conscients dels dubtes que ens provoca fer ús de la mesura de vaga, però, ara per ara, és la resposta que trobem que deixa palès el nostre rebuig a les actuacions i amenaces de la conselleria. 

No tenim temps per a convocar l’assemblea i fer una consulta, tal com hem fet fins ara. És per això que acollint-nos a la decisió presa per l’assemblea de docents d’Eivissa, proposem convocar vaga el proper dia 7 de gener per a expressar, de manera clara i contundent el nostre rebuig al nou expedient obert per la conselleria, a les amenaces d’obrir-ne de nous i la situació de caos que ha creat en l’àmbit educatiu amb l’intent d’aplicació d’una sèrie de mesures que no tenen cap justificació educativa. 

La Coordinadora de Professorat Preocupat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada