diumenge, 22 de desembre del 2013

Un nou atac

Al més pur estil feixista: el Círculo assenyala, la Conselleria acata i el cap d'Inspecció executa.

La Conselleria d'Educació, segrestada igual que el Govern, per l'extrema dreta, continua en la seva línia i avui (dia 20 de desembre) ha donat una passa més: ha notificat l'obertura d'un expedient disciplinari al director de l'IES Marratxí.
Crida l'atenció que el Círculo, que critica suposats adoctrinaments i manipulacions, no dubta en utilitzar alumnes com a delators. Però crida més encara l'atenció que l'infame ELB (o joventuts del círculo) ja sapigués i fes públic l'inici de l'expedient tres dies abans que ho notificassin a l'afectat.
Aprofitant que estam a punt de començar vacances, la Conselleria ha afegit el seu gra d'arena a l'ofensiva repressiva contra els docents, després de l'episodi de la caixa de resistència. Que ningú s'engani, no hi ha casualitats: forma part d'un inútil intent de recuperar el control, per mitjà del terror, sobre el col·lectiu docent que ja no controlen.
Aquest expedient que s'ha iniciat amb la patètica excusa d'atemptar contra el dret de l'educació (ironies: un govern que aspira a privatitzar-lo!) no amaga res més que l'intent de coaccionar als treballadors que exerceixen un dret constitucional com és el dret de vaga, per tal que es facin por i no lluitin, ja que de moment (encara) no l'han pogut prohibir. On s'és vist que els treballadors puguin defensar els seus drets i que la ciutadania pugui defensar els seus serveis públics!
El Comitè de Vaga de l'Assemblea de Docents vol expressar tota la seva solidaritat a Jaume March, director expedientat, així com als tres directors menorquins encara sota expedient i crida a tots els docents a una assemblea general per aquest proper dilluns dia 23 a les 17 h. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada