dissabte, 21 de desembre del 2013

Bones Festes!

I el 2014, lluitarem amb més força per l'escola pública que volem!


Benvolguts i benvolgudes companys i companyes:

Després d'aquestos dies de final de trimestre de molta feina que, com sempre, intentam fer-la amb la màxima professionalitat, volem fer-vos arribar algunes informacions:
Encara que sembli que estam aturats i que tot allò pel que hem lluitat està perdut, no és així. Seguim animats, organitzant-nos per continuar lluitant pel que consideram just i, fins i tot, imprescindible.
Us volem animar que participeu activament en les comissions que us siguin més agradables, per afició o habilitat. Sempre és més fàcil fer la feina entre molts, més que pel volum, que no és excessiu, per la sensació d'unió i suport.

En relació a l'anterior punt, alguns companys ens demanen col·laboradors en tasques com:
  • En el Blog de professorat preocupat, per fer-lo més participatiu.
  • En un nou grup d'estudi sobre les repercussions de la LOMCE en la formació professional, on de moment hi està treballant sol el nostre company Julio Garrido.
Per no allargar massa aquestes informacions estam recollint algunes de les darreres iniciatives que es duen a terme en un document compartit perquè pugueu veure el que s'està fent com, per exemple, la posada en marxa del Blog de Propostes de l'Assemblea de docents d'Eivissa, tal i com es va plantejar a la votació electrònica prèvia.

També us volem fer arribar des de les comissions de treball els millors desitjos per aquestes dates tan entranyables. Que l'any que comença ens dugui més seny i més solidaritat de part dels que ens governen.

MOLTS ANYS i BONS!

Aprofitau per agafar forces i ànims envoltats de tots els que estimau, que l'any que està punt de començar hem de seguir aquesta impressionant mobilització que hem començat.

Felicitats i molta força per tothom!

La Coordinadora de Professorat Preocupat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada