dimarts, 3 de desembre del 2013

Correllengua 2013


L'Associació Vuit d'Agost organitza un any més el Correllengua a Eivissa, el 2013 arriba a la 9a edició. Aquest dissabte dia 7 de desembre tindrà lloc l'acte central a la Plaça Antoni Albert i Nieto del municipi d'Eivissa a partir de les 16h amb tallers infantils i juvenils i moltes activitats més. 


El Correllengua és una iniciativa en favor de la nostra llengua i cultura. És una proposta per a la defensa i promoció de la llengua catalana, transversal, oberta, participativa i popular. També és una eina per donar a conèixer la nostra llengua i cultura a les persones que, nouvingudes o no, encara no la coneixen, i una manera festiva i oberta de celebrar la nostra identitat, al carrer, de manera desacomplexada i en positiu. A més, la participació de tots els instituts de l'illa la converteixen en una activitat global i inclusiva. 

 El Correllengua 2013 ja porta en marxa des de principis de novembre. Fins ara s'han realitzat el 3x3 de Bàsquet a Can Guerxo i el 3r Torneig d'Scrabble d'Eivissa al CEIP Sa Graduada, a més dels diferents correllengues als instituts d'Eivissa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada