divendres, 19 de setembre del 2014

Exposició "NO VA SER UN CURS NORMAL"

L’Assemblea de Docents i la Coordinadora de Professorat Preocupat comunica que avui, divendres, dia 19 de setembre, a partir de les 19.00 hores, durà a terme la inauguració de l’exposició “No va ser un curs normal”, al bar Sa Gresca (c. de Carles III, núm. 21, de la ciutat d’Eivissa). A part d’alguna cosa de picar i de beure, s’oferirà, a partir de les 21.00 hores, una jam session a càrrec de diversos músics docents o relacionats amb el moviment docent.

Aquesta exposició és fruit d’un acord de l’Assemblea de Docents d’Eivissa de finals de juny, amb la intenció de commemorar que el 16 de setembre de 2013 s’iniciava la vaga indefinida de docents, activa fins el 4 d’octubre d’aquell any, de forma continuada, amb altres convocatòries puntuals posteriors. Entre els objectius de l’exposició estan els de rememorar una de les vagues sectorials més nombroses i agitades que s’han convocat mai a Eivissa i la resta de les Balears, reivindicar la lluita dels docents (en actiu des del 2011) i demanar sortides al conflicte educatiu existent. L’exposició consta de diversos panells amb material escrit, extractes de premsa escrita, fotografies fixes i muntatges de fotografies i vídeos, entre d’altres.

“No va ser un curs normal” estarà a Sa Gresca fins el dia 28 de setembre, per passar llavors a ser una exposició itinerant que s’hostatjarà en diverses sales de la geografia eivissenca.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada