dimecres, 10 de setembre de 2014

Hem començat el curs amb força

Hem començat el curs amb força, amb il·lusió i amb un munt d'accions aprovades per assemblea i amb molts equips de feina treballant de valent, malgrat la preparació de l'inici del curs escolar.

  • Adhesió a la querella criminal presentada contra Antoni Camps Casasnovas

Els docents ens hem personat en el jutjat d'instrucció núm 2  per adherir-nos a la querella contra A. Camps. 

  • Roda de premsa conjunta dimecres 10 a les 17:00h a sa Colomina

L'Assemblea de Docents d'Eivissa va decidir, per unanimitat, adherir-se al document que presentarà la FAPA  a sa Colomina. És important que hi anem, ja que la comunitat educativa roman unida i així ho hem de fer saber.

  • Cicle de xerrades pel pacte educatiu: comencem aquest divendres!

La plataforma Pitiüses pel Pacte Educatiu comença aquest divendres 12 de setembre un cicle de xerrades sobre educació. Tindrem amb nosaltres a Antoni Morante, president d'ADESMA i director de l'IES Madina Mayurca. La xerrada serà a les 18:00h a la UIB.

Si voleu fer aportacions al document del pacte educatiu accediu al bloc http://pitiusesacordeducatiu.blogspot.com.es/.

  • Concentració a Vara de Rei dilluns 15: segueix la lluita, aquest curs tampoc és normal!

L'Assemblea de Docents d'Eivissa va decidir no aturar les classes dia 15 de setembre però sí fer una concentració a la tarda, a les 19:00, per deixar ben clar que aquest curs tampoc és normal i que la lluita continua. A més a més, arreu de l'Estat també covonquen concentració aquest dia per donar suport a la nostra lluita que és la de tots. 

  • Exposició itinerant: 

La comissió d'accions ha treballat durant tot l'estiu per poder fer realitat l'exposició itinerant sobre un curs que no va ser normal. Quan estigui totlament enllestida, us avisarem.I que ningú ens digui que això s'ha acabat... Ni de ben lluny!

Ànim i força per tothom!


Coordinadora de Professorat PreocupatCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada